Hilan kurssikeskus sijaitsee Kirkkonummella suojaisan merenlahden rannalla Linlon merellisen luontopolun ja pienvenesataman läheisyydessä. Hilassa voi järjestää muun muassa leirejä, leirikouluja, koulutuksia, virkistyspäiviä tai kokouksia.

Vuonna 1992 valmistuneessa majoitusrakennuksessa on 13 kpl 2–6 hengen huonetta. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat käytävillä. Majoituspaikkoja on kaikkiaan 50. Majoitusrakennuksessa on myös kaksi 25 henkilön luokkatilaa, jotka voidaan yhdistää noin 50 henkilön kokoustilaksi sekä neljä 10 hengen ryhmätyötilaa. Rakennuksen suunnitellussa on liikuntaesteiset otettu erityisesti huomioon.

Hilassa on uusi rantasauna jossa on terassi merinäköalalla. Saunan voi vuokrata vaikka kokous- tai virkistyspäivän oheen.

Pihalta löytyy lisäksi palloilukenttä, pihashakki, kiipeilyseinä, pingispöytä sekä ihastuttava nuotiopaikka meren äärellä. Vuokrattavissa on myös 10 merikajakkia varusteineen melomista varten.

Hilan oma keittiö tarjoaa hyvistä raaka-aineista huolella valmistettua, maittavaa ja terveellistä ruokaa. Ateriat tarjoillaan rantatalon ruokasalissa, jonka ikkunat ovat rantaan päin. Sali on jaettavissa kahteen kokoustilaan. Rantatalossa on myös muutama majoitushuoneista.

Hilan ystävällinen henkilökunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi.

Huom. kesäkauden ja viikonloput leirikeskuksen täyttää seurakunnan oma toiminta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme: kurssikeskukset.espoo(Ät - merkki)evl.fi
puh. 09 8050 2890 arkisin klo 9–15.